Crăciun Bomboane Bastoane
Crăciun bomboane bastoane ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scurtarea cu aromă de unt, zahărul cofetarilor, colorarea alimentelor lichide și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Meringue bomboane bastoane și desert de Crăciun, Meringue Candy Bastoane, și Lemon Candy Bastoane.
Instrucțiuni
Reglați două rafturi pentru a împărți cuptorul în treimi. Preîncălziți cuptorul la 375 de grade. Pregătiți două foi de copt neîngrășate. Într-un castron mic, amestecați zahărul cu bomboanele zdrobite; deoparte.
Într-un castron mare, cu un mixer electric la viteză medie-mare, bateți împreună untul, scurtarea, zahărul cofetarilor, oul, vanilia și extractul de mentă până la lumină și pufos, 2 sau 3 minute. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați treptat făina, bătând doar până la amestecare.
Scoateți jumătate din aluat din castron și puneți-l deoparte pe o foaie de hârtie cerată. La aluatul rămas în castron, adăugați colorantul alimentar roșu și bateți până se colorează uniform. (În acest moment, ambele aluaturi pot fi înfășurate separat în folie de aluminiu și refrigerate până la o săptămână sau congelate până la trei luni. Dacă este înghețat, dezghețați în frigider și aduceți la temperatura camerei înainte de a continua.)
Pentru fiecare trestie de bomboane, scoateți 1 linguriță de aluat simplu și aceeași cantitate de aluat roz.
Rotiți fiecare lingură între palmele mâinilor pentru a face o frânghie de 4 inci. Răsuciți frânghiile împreună și formați-le într-o trestie de bomboane. Pe măsură ce sunt făcute, aranjați bastoanele pe o foaie de copt ung, distanțându-le la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți aproximativ 9 minute până când este ferm la atingere și abia auriu. Inversați foile de copt pe rafturi și din față în spate o dată în timpul coacerii. În momentul în care prăjiturile provin din cuptor, presărați fiecare cu amestecul de zahăr și mentă. Cu un strungar larg, transferați imediat cookie-urile în rafturi de sârmă pentru a se răci complet.
Depozitați într-un recipient bine acoperit, separând straturile cu foi de hârtie cerată.