Cottage Loaf De Mărar
Cottage Dill Loaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză de vaci cu caș mic, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cottage Loaf De Mărar, pâine de brânză de mărar, și Semințe și cereale cottage loaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, zahărul, 1 lingură de semințe de mărar, 1 lingură de ceapă, sarea și drojdia. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa, brânza de vaci și untul la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald (120 litri F până la 130 litri F); se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Formați aluatul în pâine ovală, de aproximativ 12 inci lungime și 4 inci lățime, îngustând ușor ambele capete.
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până se dublează.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Ungeți apa peste aluat; se presară cu 1 linguriță de ceapă și 1 linguriță de semințe de mărar. Face slash lung, 1/4 inch adâncime, în jos centrul de pâine cu cuțit ascuțit.
Coaceți 10 minute, pulverizând 3 ori separate cu apă (utilizați sticla cu spray fin).
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.