Cottage Loaf De Mărar

Cottage Loaf De Mărar
Cottage Dill Loaf ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză de vaci cu caș mic, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Cottage Loaf De Mărar, pâine de brânză de mărar, și Semințe și cereale cottage loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, zahărul, 1 lingură de semințe de mărar, 1 lingură de ceapă, sarea și drojdia. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți apa, brânza de vaci și untul la foc mediu, amestecând frecvent, până când este foarte cald (120 litri F până la 130 litri F); se amestecă în amestecul de făină până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
Semințe De MărarSemințe De Mărar
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
2
Așezați aluatul pe suprafața ușor făinată; rulați ușor în făină pentru a acoperi. Frământați aproximativ 8 minute sau până când este neted și elastic. Ungeți vasul mare cu spray de scurtare sau de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați aluatul în castron, întorcând aluatul pentru a unge toate părțile. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până când aluatul și-a dublat dimensiunea. (Dacă utilizați drojdie cu acțiune rapidă, nu lăsați să crească 1 oră; acoperiți și lăsați să se odihnească pe suprafața făinoasă 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Ungeți foaia mare de prăjituri cu spray de scurtare sau de gătit. Formați aluatul în pâine ovală, de aproximativ 12 inci lungime și 4 inci lățime, îngustând ușor ambele capete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Așezați pe foaia cookie. Acoperiți; lăsați să crească la loc cald 30 până la 45 de minute sau până se dublează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Ungeți apa peste aluat; se presară cu 1 linguriță de ceapă și 1 linguriță de semințe de mărar. Face slash lung, 1/4 inch adâncime, în jos centrul de pâine cu cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
AluatAluat
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Coaceți 10 minute, pulverizând 3 ori separate cu apă (utilizați sticla cu spray fin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când pâinea este maro aurie și sună goală când este bătută.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista