Cotlete de porc cu orez cu chimen este un fel principal fără gluten și fără lactate. O porție conține 533 de calorii, 39 g de proteine și 23 g de grăsimi. Această rețetă servește 2 și costă 1,68 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de orez, granule de bulion de pui, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Cu un scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlete de porc cu chimen și portocale, Cotlete de porc la cuptor cu chimen și Cotlet de porc frecat cu coriandru și chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se presară cotlete de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mică, rezistentă la cuptor, rumeniți cotletele în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni, Decojite și Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cotlet De Porc
Cu Migdale (1,45 Uncii Fiecare), împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Salvie
2
Scoateți și păstrați la cald. Se dizolvă bulionul în apă, se toarnă în tigaie și se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă orezul, ceapa, ardeiul verde, sosul Worcestershire și chimenul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani De Varză Verde Mărunțită
2 Pâini Pita (6 Inci), Tăiate La Jumătate și încălzite
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Chimen
Haine Alimente Sare De Mare Iodata
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Salvie
3
Puneți cotletele peste orez. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 15-20 de minute sau până când sucul din carne curge limpede și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotlete de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (semi-sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.