Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc înăbușite cu sos și orez. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 781 calorii, 61G de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Dacă aveți cotlet de porc, smântână, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc sufocate cu sos de smântână, Cotletele de porc înăbușite în sos de ciuperci, și Cotlete de porc sufocate cu sos de ciuperci pentru rețete similare.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.