Cotlete de miel la grătar cu unt de tapenadă

Cotletele de miel la grătar cu unt de tapenadă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1058 calorii, 85g de proteine, și 77g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați măsline nicoise, fulgi de piper, cotlete de miel pentru copii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 31 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlete de miel la grătar cu tapenadă de măsline, Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic, și Cotlete de miel la grătar cu sos de unt Asiatic.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Ungeți Cotletele de miel cu ulei și condimentați pe ambele părți cu sare și piper și herbes de Provence, apăsând ierburile pentru a adera. Grătiți timp de 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când este ușor carbonizat și gătit până la o coacere medie-rară.
Serviți 2 cotlete de persoană acoperite cu o parte din untul de tapenadă.
Garnisiți cu oregano proaspăt, dacă doriți.
Așezați untul, hamsiile, usturoiul, coaja și fulgii de piper într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează.
Adăugați măslinele, sarea și piperul și pulsați până se combină bine. Răsturnați amestecul într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 oră înainte de servire, dacă doriți.
Scoateți untul din frigider cu 10 minute înainte de servire pentru a se înmuia ușor.