Cotlete De Lămâie De Soia La Cuptor

Cotlete De Lămâie De Soia La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de lămâie de soia coapte. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 244 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 1369 de fani. Dacă aveți la îndemână cotlete de porc, sos de soia, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Sos De Soia-Susan, Taitei Cu Sos De Soia, și Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, combinați sosul de soia, sosul Worcestershire, usturoiul, sucul de lămâie, piperul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Adăugați Cotletele de porc și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați Cotletele de porc marinate într-o tigaie și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute, ungând carnea adesea cu marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
MarinadaMarinada
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista