Tocatul de vițel cu ciuperci Portabello ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 62g de grăsime, și un total de 797 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,66 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, bulion de pui, ciupercă portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare sunt Ciuperci Portabello Umplute, Ciuperci Portabello Umplute Cu Creveți, și Ciuperci Portabello Cu Vârf De Scoici.
Instrucțiuni
1
Încălziți 4 linguri de ulei de măsline cu unt într-o tigaie la foc mediu-mare. Gatiti cotletele pana se rumenesc, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Odată rumenite, amestecați ciupercile și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
3
Adăugați bulion de pui și rozmarin; acoperiți și fierbeți 10 minute. Se amestecă vinul roșu, se mărește căldura și se gătește, neacoperit, până când sosul se reduce la jumătate. Cotletele de vițel pot fi îndepărtate în orice moment pentru a preveni gătirea excesivă, apoi returnate în tigaie pentru ultimul minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cotlete De Vițel
Vin Roșu
Rozmarin
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei de măsline rămas și serviți.