Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate

Cotlet de porc prăjit cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate
Cotletele de porc prăjite cu Pilaf de Quinoa și fructe uscate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 522 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,8 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de porc prăjit cu fructe uscate, Cotlet de porc cu umplutură de fructe uscate, și O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mică, combinați 1/4 cană din bulion cu șalota și usturoiul și gătiți la foc moderat timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați quinoa, boabele de grâu, cimbru și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați 1 cană de stoc și aduceți la foc mic. Răsturnați amestecul într-un vas de copt pătrat de 9 inci, acoperiți cu folie și coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când boabele de quinoa și grâu sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De GrâuBoabe De Grâu
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Scoateți pilaful din cuptor și păstrați-l acoperit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare. Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și rumeniți-le în tigaie la foc moderat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Transferați pe o farfurie.
8
Adăugați perele uscate, caisele și cireșele în tigaie și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere UscatePere Uscate
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați portul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
10
Adăugați restul de 1 cană de stoc și fierbeți la foc moderat până când se reduce la 1/3 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
11
Adăugați Cotletele de porc și orice sucuri acumulate și gătiți la foc moderat, întorcând carnea de porc de câteva ori, până când este fierbinte și doar gătită, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12
Descoperiți pilaful și pufați-l cu o furculiță; condimentează cu sare și piper. Movilă pilaful pe farfurii. Puneți Cotletele de porc pe pilaf, acoperiți cu sosul de fructe și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista