Cotlet de porc pane cu oțet-Chuletas con Vinagre

Cotlet de porc pane cu oțet-Chuletas con Vinagre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc pane cu oțet - Chuletas con Vinagre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 881 calorii, 62g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 4,16 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită boabe de piper, frunze de oregano, oțet de cidru și cotlet de porc. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Cotlete de porc cu sos de Prune (Chuletas de Cerdo con Salsa de Ciruelas), Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo), și Cotlet de porc în stil columbian (Chuletas de Cerdo).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
2
Uscați Cotletele de porc cu prosoape de hârtie. Condimentează ambele părți generos cu sare și piper. Bateți ouăle într-un castron puțin adânc până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate2 Livre Cartofi Mici Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
3
Întindeți făina și pesmetul în 2 boluri separate de mică adâncime. Dragați o cotletă în făină pentru a acoperi toate părțile. Atingeți orice exces de făină. Înveliți cotletul cu ou și lăsați-l să se scurgă o secundă sau cam așa ceva peste castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
4
Puneți-l în pesmet și întoarceți-l de câteva ori, bătând firimiturile pe cotlet pentru a adera. Puneți cotletul pe o foaie de copt și repetați cu cotletele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se toarnă 1/2 inch de ulei de canola într-o tigaie mare și largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Se încălzește la foc mediu până când vârful mânerului unei linguri de lemn degajă un sfârâit plin de viață (aproximativ 375 grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
7
Adăugați jumătate din Cotletele de porc în ulei și gătiți, întorcându-se o dată, până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi8 Lipii Naan, Tăiate în Sferturi
8
Transferați într-un vas de copt de 11 pe 15 inci sau orice vas de copt care ține toate cotletele strâns, suprapunându-le de-a lungul a 1 parte a tigaiei. Repetați cu cotletele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
9
Lingurați cât de mult din ceapă și ardei din oțet doriți (aproximativ 1/2 cană funcționează pentru mine) peste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Stropiți oțet peste cotlet și coaceți până când nu rămâne nicio urmă de roz lângă os, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)Plus Mai Mult Pentru Garnitură (1 Cană De Caramel, Plus 1 Linguriță De Floare De Sal)
11
Serviți imediat.
12
Tăiați vârfurile ananasului și aruncați-le. Cu un cuțit mare, tăiați coaja de pe ananas lăsând cât mai puțin ananas atașat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
13
Puneți cojile într-o oală suficient de mare pentru a le ține confortabil și turnați suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere la foc mic până la mediu și gătiți până când coaja de ananas este foarte fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
14
Adăugați apă, dacă este necesar, pentru a menține cojile scufundate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
15
Între timp, puneți ceapa, oregano, boabe de piper, usturoi, habanero sau alt ardei iute, oțet și sare într-un borcan mare, cu un capac strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
16
Se strecoară lichidul de Ananas în borcan. Dacă nu există suficient lichid pentru a acoperi ingredientele, adăugați mai multă apă în ananas și fierbeți timp de 20 de minute. Gustați și adăugați puțin mai multă sare și/sau puțin oțet, dacă credeți că are nevoie. Îl puteți folosi imediat ce se răcește, dar se va îmbunătăți pe măsură ce stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Faire la Fete Cremant de Limoux. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Faire la Fete Cremant de Limoux
Faire la Fete Cremant de Limoux
Culoare aurie deschisă, cu arome vibrante și arome de măr copt, cireș alb și bezea de lămâie. De la caviar gourmet și stridii până la floricele de porumb, Faire la F este un vin versatil care se împerechează bine cu o gamă largă de feluri de mâncare și bucătării. Încercați cu o salată Asiatică de pere, rulouri picante de ton sau cotlete de porc și sos de mere.Amestec: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista