Cotlet de porc cu sparanghel și ciuperci

Cotlet de porc cu sparanghel și ciuperci
Cotletele de porc cu sparanghel și ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,51 USD pe porție. O porție conține 352 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, vin, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Cotlet de porc la grătar cu Quinoa, sparanghel și ciuperci, Cotlet De Porc Cu Ciuperci Și Șalotă, și Cotlet de porc cremos și ciuperci pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista