Cotlet de porc cu sos de roșii gros

Cotlet de porc cu sos de roșii gros
Cotletele de porc cu sos de roșii gros ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $ 2.94 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 431 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ulei vegetal, scorțișoară măcinată, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu sos de grătar indesat Andouille, Spanac, Pesto și Feta-filet de porc umplut cu sos de roșii gros, și Cotlet de porc în sos de roșii.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente; se amestecă bine. Frecați amestecul de chimen pe ambele părți ale cotletelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați cotlet de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția pătrunjelului), răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Garnisiți cu crengute de pătrunjel, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista