Cotlet de porc cu sos de Praline
Cotletele de porc cu sos de Praline ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 505 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $2.06 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, cotlet de porc, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma nucile pecan, puteți urma acest fel principal cu Tort Bourbon cu nuci pecan: un clasic sudic ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 51%. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Cotlet de porc sau coaste de porc cu sos de ananas de caise, și Cotlet de porc cu sos de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, gătiți Cotletele de porc până când nu mai sunt roz în centru, 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Topiți untul într-o cratiță; amestecați zahărul brun în untul topit până se omogenizează.
Adăugați laptele evaporat și amestecați; aduceți amestecul la fierbere și scoateți imediat de pe foc. Se amestecă siropul de porumb în amestecul de lapte; pliați pecanele în sos. Puneți sosul peste Cotletele de porc pentru a servi.