Cotlet de porc cu mere și ceapă
Cotletele de porc cu mere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 787 calorii, 60g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 5,92 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cidru de mere, cotlet de porc, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu mere și ceapă, Cotlet de porc cu mere și ceapă, și Cotlet de porc cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Condimentați cu generozitate Cotletele de porc cu sare. Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți-o la foc mare. Căutați carnea de porc pe ambele părți și pe marginea de grăsime, lucrând în loturi dacă cotletele nu se potrivesc toate în tigaie în același timp. Asigurați-vă că nu aglomerați tigaia.
Scoateți carnea de porc din tigaie și așezați-o pe o foaie de prăjituri. Terminați carnea de porc la cuptor pentru aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
Îndepărtați excesul de grăsime din tigaia sote. Dați un strop de ulei de măsline proaspăt și adăugați ceapa și ardeiul roșu zdrobit și condimentați cu sare. Gatiti pana cand ceapa devine moale si aromata.
Adăugați merele, scorțișoara și rozmarinul și aruncați pentru a acoperi cu uleiul.
Adăugați cidrul și gătiți până când cidrul s-a redus cu două treimi, iar amestecul de ceapă-măr este foarte moale și cochet.
Se servește peste Cotletele de porc.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raptor Ridge Estate Pinot Noir. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Raptor Ridge Estate Pinot Noir]()
Raptor Ridge Estate Pinot Noir
Acesta este un vin care nu este timid sau timid. Nasul este plin de fructe de cireș coapte, rodie dulce și prune, cu note moi de trabuc de cuișoare și mosc. Palatul curbat este luxuriant cu cireș roșu, prune italiene și Marionberries. Rețineți calitățile florale plăcute ale lavandei și condimentele maro, cum ar fi nucșoara, piperul și castanul. Cu o aciditate uluitoare și taninuri lustruite, acest vin va bea bine până în 2017. Bucurați-vă cu un risotto de ciuperci sălbatice.