Cotlet de porc cu marinată de murături de mărar

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Cotletele de porc cu marinată de murături de mărar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 215 calorii, 29G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați suc de murături de mărar, cotlete de porc tăiate în centru, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 21 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cea Mai Bună Marinată De Cotlete De Porc Vreodată, Cotlete de porc murate cu Escabeche de ciuperci și cartofi zdrobiți, și Marinadă de melasă pentru cotlet de porc la grătar.
Instrucțiuni
Aranjați Cotletele de porc într-un vas puțin adânc. Acoperiți cu suc de murături. Marinați la frigider timp de 8 până la 24 de ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Scurgeți și aruncați marinada. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper. Grătiți timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când carnea nu mai este roz.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.