Coroană de migdale cireșe
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă Cherry Almond Wreath. O porție conține 96 de calorii , 2 g de proteine și 5 g de grăsimi . Această rețetă servește 20. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute . Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, sare, migdale albite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coroana vegetariană de Crăciun , Tartă cu cireșe și migdale și Brioșe pentru mic dejun cu mere, cireșe, pere și migdale .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în lapte cald și apă.
Se adauga ouale, untul, zaharul, sarea, coaja de lamaie, cardamomul si 2 cani de faina; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; frământați până când sunt netede și elastice, aproximativ 6 până la 8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, bate untul, făina, zahărul, extractul și coaja de lămâie. Se amestecă migdalele și cireșele. Se pune la frigider.
Loviți aluatul în jos. Întoarceți o suprafață ușor înfăinată.
Rotiți într-un 30-in. x 9-in. dreptunghi. Se sfărâmă umplutura peste dreptunghi până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos pe o tavă de copt unsă. Cu foarfecele, tăiați pe lungime în mijlocul ruloului; întoarceți cu grijă părțile tăiate în sus. Răsuciți ușor benzile una în jurul celeilalte, păstrând părțile tăiate în sus. Formați un inel și prindeți capetele împreună. Se acopera si se lasa la crescut 1 ora.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 15 minute pe un grătar.
Combinați ingredientele pentru glazură; se stropesc peste prăjitura de cafea caldă. Se răcește complet.