Copane Cu Miere De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bețișoarele cu miere de mere. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 317 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de cidru de mere, coajă de lămâie, semințe de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miere De Soia Pui Copane, Miere la gratar BBQ copane, și Miere-Soia Copane De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Setați un suport de sârmă pe o foaie de copt cu margini.
Puneți copanele pe raft și condimentați ambele părți generos cu sare și piper.
Coaceți 30 de minute; întoarceți copanele și continuați să coaceți până devin aurii și crocante, încă 30 de minute.
Între timp, faceți sosul: aduceți sucul de mere, oțetul, sosul de soia, mierea, coaja de lămâie, fulgii de ardei roșu și un vârf de sare la foc mare într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti pana cand sosul este siropos si acopera spatele unei linguri, 20-25 de minute. Puneți deoparte până când puiul este gata.
Se amestecă semințele de susan în sos, dacă se utilizează, și se încălzește la foc mediu, dacă este necesar.
Transferați puiul într-un castron mare.
Adăugați sosul și untul și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper.
Transferați puiul într-un platou și stropiți cu orice sos rămas din bol.