Cookie-urile sandwich cu fulgi de ovăz ale lui Karen DeMasco
Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 194 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, scorțișoară, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcinte de mână cu afine ale lui Karen DeMasco, Prăjiturile alb-negru ale lui Karen DeMasco, și Tortul de migdale al lui Karen DeMasco cu conserve de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați 3 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați untul și zahărul în vasul unui mixer cu suportul pentru palete până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ouăle și vanilia și amestecați până când sunt încorporate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați ovăzul. În două adăugiri, amestecați aceste ingrediente uscate în amestecul de unt. Răsturnați părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc, asigurându-vă că aluatul este bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Scoateți aluatul în bucăți rotunjite de linguriță și rotiți-le în bile. Spaționați-le uniform pe foile de copt. Cu fundul unui pahar sau al unei cupe de măsurare, aplatizați fiecare bilă într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bomboane Cap De Aer
7
Coaceți fursecurile timp de aproximativ 15 minute, rotind tigăile la jumătate, deși coaceți, până când fursecurile sunt maronii aurii și crocante pe margini, dar încă moi la mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți din cuptor și lăsați cookie-urile să ajungă la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Pentru a face umplutura, aduceți aproximativ 2 centimetri de apă la fierbere într-o cratiță de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Puneți un castron metalic cu ciocolata albă peste cratiță și opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se amestecă ciocolata cu o spatulă de cauciuc pe măsură ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
12
În vasul unui mixer cu suport cu accesoriul cu palete, combinați untul, crema de brânză și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se amestecă la viteză medie, răzuind vasul de mai multe ori cu o spatulă de cauciuc, până când untul și crema de brânză sunt bine combinate, dar nu biciuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Se toarnă ciocolata albă topită dintr-o dată în timp ce se încălzește și se amestecă la viteză medie până se amestecă bine. În acest moment, umplutura poate fi răzuită într-un recipient de depozitare și răcită timp de cel puțin 1 oră sau mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
15
Scoateți umplutura din frigider cu 30 de minute înainte de a fi gata să umpleți cookie-urile. Dacă umplutura este încă prea greu de lucrat, răzuiește-o în vasul unui mixer cu suport și amestecă-o încet cu accesoriul cu palete până când este cremoasă și mai ușor de întins. Pipetați sau lingurați umplutura pe jumătate din fursecuri și acoperiți cu cealaltă jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Dacă umplutura a devenit prea moale, introduceți tava cu fursecuri în congelator timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick