Cookie-Uri Norvegiene De Crăciun

Cookie-urile norvegiene de Crăciun sunt un vegetarian rețetă cu 144 de porții. O porție conține 38 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Un amestec de zahăr perlat, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Scandinavă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Fursecuri de Crăciun: fursecuri norvegiene de Crăciun, prune condimentate cu morcovi păstrează semilune și portocală de ciocolată, Varză Norvegiană De Crăciun, și Norvegianul Hardanger Lefse de Crăciun.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 ou și zahăr cu un mixer electric până când sunt groase și palide. Cerneti faina si praful de copt si adaugati untul. Bateți la viteză mică până când amestecul formează un aluat. Se răcește, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Rotiți lingurițele de aluat în bile și aranjați 1 inch pe foi de copt negreșite. Apăsați degetul mare în centrul fiecărei bile pentru a aplatiza, lăsând o depresiune și periați ușor cu ou.
Presărați zahărul zdrobit în centre și coaceți în loturi în mijlocul cuptorului până devine auriu, 12 până la 18 minute.
Transferați în rafturi pentru a se răci complet.