Cookie-uri de zahăr Stir-'n-Drop
Cookie-urile de zahăr Stir-'n-Drop ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 48 și costă 5 cenți pe porție. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 289 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de praf de copt, ulei vegetal, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Amestecați și aruncați fursecurile cu zahăr, Aruncați Fursecuri Cu Zahăr, și Aruncați Fursecuri Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 buc. Într-un castron mare, amestecați 3/4 cană de zahăr, uleiul, praful de copt, vanilia, sarea și ouăle cu lingura. Se amestecă făina.
Aruncați aluatul cu lingurițe la aproximativ 2 inci distanță pe foaia de cookie-uri ungreased. Apăsați partea de jos a sticlei pe aluat pentru a unge, apoi înmuiați în zahăr suplimentar; apăsați pe bile până la grosimea de 1/4 inch. Înmuiați fundul sticlei pe un prosop de hârtie umed, apoi înmuiați-l în gelatină uscată; apăsați pe aluat. Repetați până când apare culoarea dorită.
Coaceți 8 până la 10 minute până se rumenesc.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet.