Conopida cu unt de muștar-lămâie

Conopida cu unt de muștar-lămâie
Conopida cu unt de muștar-lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână muștar Dijon cu cereale, conopidă, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Conopida cu unt de muștar-lămâie, Conopida cu unt de muștar-lămâie, și Pappardelle cu conopidă și unt brun muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. foaie de copt cu margini de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați conopida în jumătate, apoi tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile într-un singur strat pe foaia de copt pregătită; se presara cu sare. Prăjiți până când conopida se înmoaie ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Bateți sucul de lămâie, muștarul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Puneți uniform untul de muștar-lămâie peste conopidă și prăjiți până când este crocant, cu aproximativ 10 minute mai mult. Do AHEAD poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6
Lăsați să stea la temperatura camerei. Dacă doriți, reîncălziți în cuptorul de 350 km f până când este încălzit, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați conopida în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
8
Se presară pătrunjel și se servește cald sau la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista