Conopidă-salată de cartofi și chimen

Conopidă-salată de cartofi și chimen
Salata de conopidă-cartofi și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 4G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 78 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, semințe de caras, mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Din Semințe De Chimen, Salată de macrou și cartofi cu sos de chimen de lămâie, și Rulouri de cartofi cu sare de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-un vas mediu, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; coborâți focul și fierbeți până la furculiță, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați conopida în oală și gătiți până la furculiță, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se scurge și se lasă să se odihnească până se răcește suficient pentru a se manipula. Îndepărtați pielea de cartofi (folosiți un prosop curat pentru a freca pielea) și tăiați-l în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Combinați cartofii, conopida și ceapa într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați 1/2 cană de apă, oțetul, zahărul, chimenul, 1/2 linguriță de sare, boabele de piper și mărarul într-o oală mică și aduceți la foc mic. Se strecoară și se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste legume și se aruncă încă 1/4 linguriță de sare. Acoperiți și refrigerați până la rece, aruncând ocazional, cel puțin 2 ore (până peste noapte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista