Conopidă Prăjită
Conopida prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 78 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Pizza de conopidă prăjită cu rucola pentru bebeluși și usturoi prăjit: post de oaspeți de Kim Bee la poftele unui Lunatic, Conopidă Prăjită Și Usturoi Prăjit Cu Ceapă Perlată, și Conopidă prăjită și 16 căței de usturoi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Așezați conopida, prazul și ardeiul roșu pe foaia de copt pregătită.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, muștarul Dijon, cimbru și sarea.
Se adaugă în amestecul de conopidă, aruncând ușor pentru a acoperi.
Coaceți până când conopida este fragedă, 35 până la 45 de minute, amestecând ocazional.