Confit Rață Picior Pozole
Confit rață picior Pozole ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 1 porții cu 580 calorii, 52G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ancho chile, picior de rață confit, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Confit De Rață, Confit De Rață, și Ce Este Confitul De Rață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea de pe piciorul de rață și tăiați pielea în bucăți de 1/4 inch. Gătiți pielea într-o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru la foc mic, amestecând ocazional, până când grăsimea este redată și pielea este maro aurie, 8 până la 12 minute.
Transferați pielea de rață cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și condimentați cu sare.
Se toarnă și se aruncă grăsimea din cratiță (sau se rezervă pentru o altă utilizare), apoi se șterge tigaia și se lasă deoparte.
În timp ce pielea gătește, îndepărtați carnea de rață din oase, rezervând oasele și mărunțiți fin.
Prajiti chile in cratita uscata la foc moderat, intorcand cu clesti, pana cand este parfumat si flexibil, aproximativ 2 minute, apoi transferati intr-un bol. Acoperiți chile cu apă fierbinte și înmuiați până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți chile și transferați într-un blender.
În timp ce chile se înmoaie, adăugați ceapa și usturoiul în cratița uscată și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Adăugați apă, oregano, miere, chimen și oase rezervate și fierbeți, neacoperit, 20 de minute. Aruncați oasele.
Amestecați amestecul de bulion cu chile înmuiat și 1/4 linguriță de sare în blender până când este foarte neted (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți).
Transferați pur și simplu în cratiță.
Adăugați carnea de rață hominy și mărunțită și fierbeți, acoperită, 10 minute. Se amestecă coriandru și sare după gust, apoi se servește acoperit cu piele de rață.
* Disponibil la măcelării, unele supermarketuri și D ' Artagnan (800-327-8246).
** Disponibil la piețele Latino, multe supermarketuri și Chile astăzi-Hot Tamale (800-468-7377).