Confit de rață cu napi

Confit de rață cu napi
Duck Confit cu napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 682 calorii, 70g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, frunze de dafin, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Obrazul De Vită Confitat Cu Napi Caramelizați, Rață Înăbușită Cu Napi, și Rață Confit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o cratiță, combinați bulionul, vinul, usturoiul, coaja de portocală și frunzele de dafin și aduceți la fierbere. Reduceți la 2 căni la foc mare, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați reducerea într-o tigaie mare de prăjire. Aranjați rața în tigaie cu pielea în sus. Acoperiți și fierbeți până la cald, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Transferați rața pe o foaie mare de copt cu margini. Strecurați lichidul de fiert într-o cratiță, apăsând pe usturoi pentru a-l zdrobi în sos. Aduceți sosul la foc mic. Într-un castron, amestecați untul cu făina; bateți pasta în sos. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă, 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se fierbe rața, rotind tigaia, până când pielea este crocantă, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se transferă în farfurii, se acoperă cu sosul și se servește cu napi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista