Colada de nucă de cocos-banană a lui Bobby Flay necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 472 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 63 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați banane, ananas în suc, cremă de nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați BlackBerry Shakes (Bobby Flay), Pizza de desert a lui Bobby Flay, și Chiftele și sosul lui Bobby Flay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați bananele și ananasul într-un blender; piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Banane
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați romul, crema de nucă de cocos, 2 căni de cuburi de gheață și sucul de jumătate de tei; se amestecă până se omogenizează și se spumează. Tăiați subțire jumătatea de var rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Cuburi De Gheață
Suc
Var
ROM
3
Se toarnă colada în pahare; garnisiți cu felii de tei și nucă de cocos prăjită, dacă doriți.