Coji De Unt De Portocale

Coji De Unt De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cojile de unt de portocale. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coajă de portocală, gălbenuș de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Igname în coji portocalii, Cakespy: prăjituri de ciocolată la grătar în coji de portocale, și Coji umplute cu dovleac de nucă cu unt rumenit de salvie.

Instrucțiuni

1
Unt ușor 18 forme de madeleine (1 1/2 până la 2 1/2 in. lung; vezi note) sau acoperiți ușor cu spray cu ulei de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MadeleineMadeleine
UntUnt
2
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până se omogenizează. Bateți oul, gălbenușul de ou, coaja de portocală și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se încorporează bine. Scoateți bilele de aluat de 1 inch și apăsați uniform în formele de madeleine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
MadeleineMadeleine
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când marginile sunt ușor rumenite și centrele se simt uscate și ferme la atingere, 12 până la 14 minute. Inversați imediat tigăile pentru a elibera fursecurile pe rafturi și părțile cu model de coajă de praf cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lasă să se răcească.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista