Coji de Paste din grâu integral cu Pesto picant de roșii și verdeață de iarnă
Cojile de Paste din grâu integral cu Pesto picant de roșii și verdeață de iarnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 305 calorii, 12g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,47 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, apă, roșii uscate la soare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este bun. Încercați Paste cu cârnați italieni condimentați, Rabe de Broccoli și Pesto de roșii uscate la soare, Verdeață de iarnă și paste de ciuperci, și Coji neumplute cu dovlecei de Butternut și Pesto de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pesto, combinați apa clocotită și roșiile uscate la soare într-un bol; lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți roșiile într-un colizor peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Aruncați roșiile, migdalele, brânza, busuiocul și usturoiul prin jgheabul alimentar cu robotul de bucătărie pornit; procesați până la tocat. Păstrarea procesor pe, Se adaugă sare și piper roșu. Turnați încet 1 1/2 linguri ulei prin jgheabul alimentar; procesați până când părțile bine amestecate, răzuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați lichid de înmuiere rezervat 1 lingură la un moment dat până când amestecul pare neted. Pune deoparte.
5
Pentru a pregăti verdeața, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa; gatiti 10 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați ciorbă Elvețiană; se amestecă 1 minut sau până când frunzele devin verde aprins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
8
Adăugați apă, sare și piper; acoperiți și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Combinați pesto și pastele fierte fierbinți într-un castron mare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Fierte
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată