Cod sotat cu linte

Codul sotat cu linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 393 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, file de cod, garnitură: pene de lămâie; pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Bacon saut, ciuperci și linte, Praz sotat cu slănină și linte, și Ridichi Sotate Cu Varză Murată Și Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți lintea cu apă rece cu 1 1/2 inci într-o cratiță de 2 litri și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când lintea este doar fragedă, 12 până la 25 de minute.
Se scurge într-o sită așezată peste un castron și se rezervă 1/2 cană de lichid de gătit.
În timp ce lintea fierbe, topiți untul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat, apoi amestecați ceapa, usturoiul și sarea și gătiți, acoperite, amestecând ocazional, până la auriu pal, aproximativ 10 minute.
Scoateți capacul și gătiți, neacoperit, amestecând ocazional, până devine auriu, încă 5 până la 10 minute.
Se amestecă linte și suficient lichid de gătit rezervat pentru a se umezi (1/4 până la 1/2 cană) și se gătește până se încălzește.
Chiar înainte de servire, amestecați pătrunjelul, sucul de lămâie, piperul și 1 lingură de ulei.
Se usucă peștele și se presară sare și piper.
Încălziți untul și uleiul într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi sotati peștele de la calibru, întorcându-se o dată, până se rumenesc și tocmai fierte, 6 până la 8 minute în total.
Serviți peștele cu linte și stropiți cu ulei de măsline extravirgin suplimentar, dacă doriți.
* Disponibil la magazinele specialty foods și Dean & DeLuca (800-999-0306).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio