Codul negru cu ragout de Chanterelle este un pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 235 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $7.5 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, pesmet nesezonat, galbenele și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rago De Fasole Neagra Cu Mamaliga Cu Branza, Rago de fasole neagră fumurie și Butternut 8, și Aragaz lent Ragout de fasole neagră pe cartofi dulci prăjiți #redux.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. topiți untul cu 2 linguri de ulei într-o tigaie mare la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați ciuperci și saut până la începutîncepând să se coloreze. Se amestecă usturoiul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Usturoi
3
Adăugați vin; fierbeți până aproape evaporat,răzuind bucățile rumenite în tigaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se ia de pe foc. Se amestecă coaja de lămâieși suc de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Lămâie
5
Periați vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
6
Așezați codul,cu pielea în jos, în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Se presară sare și piper.Acoperiți cu amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
8
Stropițicu pesmet și parmezan; stropiți curămânând 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Ulei De Gătit
9
Coaceți până când peștele este opac în centru, aproximativ 20 de minute.
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.