Această rețetă servește 30 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 109 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de halibut, sare și piper, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită lent cu sos Curry de nucă de cocos, tortilla de porumb, Salsan de roșii proaspete peste orez Basmati, Budinca De Orez Arborio, și Budinca De Orez Arborio pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și ardeiul roșu zdrobit și gătiți la foc moderat până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați roșiile și șofranul și gătiți la foc moderat până când roșiile încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
șofran
4
Se adaugă oregano și se condimentează cu sare și piper negru. Gatiti sosul la foc moderat, amestecand si zdrobind rosiile cu o lingura, pana cand sosul este ingrosat si lichidul este redus, aproximativ 35 de minute. Aruncați oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, combinați fâșiile de coajă de portocală, frunzele de dafin, cuișoarele, orezul și 1 lingură de ulei de măsline și gătiți până când orezul este al dente, 15 până la 18 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.