Cocktail de plăcintă cu bezea cu lămâie

Cocktail de plăcintă cu bezea cu lămâie
Ai nevoie de o garnitură fără gluten, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap ? Cocktailul de plăcintă cu bezea cu lămâie ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 109 calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă servește 1 și costă 37 de cenți per porție. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați jumătate de smântână și jumătate, felii de lămâie, grosier și zahăr și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Încercați cea mai bună plăcintă cu bezea cu lămâie , bezea cu lămâie și biscuiți cu bezea cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați bucata de lămâie în jurul marginii unui pahar de martini; scufundați marginea în zahăr grosier. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Grosier Galben și AlbZahăr Grosier Galben și Alb
Pană De LămâiePană De Lămâie
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Umpleți un agitator pe trei sferturi cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
3
Adăugați limoncello, smântână, sorbetul și sucul de lămâie în agitator; acoperiți și agitați timp de 10-15 secunde sau până când se formează condens în exteriorul agitatorului. Se strecoară în paharul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
LimoncelloLimoncello
SorbetSorbet
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista