Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean

Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean
Cocktail de creveți la grătar cu sos de cremă de hrean durează aproximativ 16 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 448 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 4,55 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 45 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de pesmet, hrean, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 64%. Rețete similare sunt Cocktail de creveți învelit în slănină cu sos de hrean de caise, Creveți Braconați Cu Smântână Sos De Hrean, și Creveți Old Bay La Grătar Cu Sos De Cocktail De Hrean Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3
Slăbiți cojile de creveți și fluturați-le tăind linia devein din spatele creveților. Aruncați creveții cu 1 linguriță sare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Combinați untul topit cu sucul de lămâie și coaja. Folosind o perie de patiserie, acoperiți creveții cu unt de lămâie și puneți-l pe grătar fierbinte. Creveți la grătar 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până la roz și ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sare Mare FinăSare Mare Fină
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi2 Mango Mari, Coapte și Tari, Decojite, Tăiate Felii și Tăiate Felii Lungi
5
Într-un castron, combinați pesmetul, hreanul, smântâna și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)3 Linguri De Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
Echipamente pe care le vei folosi
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
6
Lăsați crema să se înmoaie în pesmet 2 minute. Slăbiți firimiturile de pâine cu o furculiță. Se amestecă sosul de cayenne sau cayenne și se combină cu smântână. Puneți cantități egale de sos în ramekins pe farfurii individuale sau într-un castron în centru sau 1 platou mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)Sânii De Fazan Dacă Sunt Mici)
1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate1 Pachet (16 Uncii) Cellentani Sau Paste Spiralate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)Lichior Cu Aromă De Portocale (recomandat: Triple Sec)
7
Aranjați 5 creveți la grătar în centrul a 1 frunză de salată română.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
Creveți La GrătarCreveți La Grătar
8
Serviți creveții cu Furculițe de fructe de mare alături de sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Lomond Cape Agulhas Sauvignon Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Capul Lomond Agulhas Sauvignon Blanc
Îndrăzneț, dar elegant, acest climat răcoros Sauvignon Blanc este o adevărată reprezentare a diverselor terroir din cel mai sudic vârf al Africii. Aromele unice de fructe de piatră albă și o mineralitate frumoasă sunt un produs clasic al brizei răcoroase a mării.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Revista