Prune și ghimbir Cizmar ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 337 calorii. Pentru 99 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, păstăi de cardamom, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cobbler Cu Prune Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Plum Cobbler, și Plum Cobbler pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 425 F. Aruncați prunele și ghimbirul cu amidon de porumb într-un castron mare până când sunt bine combinate. Aruncați în fontă de 10 inci sau tigaie antiaderentă cu zahăr, sare, anason și cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Lamaie, Coaja Proaspat Rasa
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Se adaugă 1/4 cană de apă și se pune la foc mediu până se fierbe. Reduceți căldura pentru a menține fierberea lentă și gătiți până când puteți desena linii în fundul tigaiei cu o lingură, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
3
Scoateți păstăile de anason stelat și cardamom și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstăi De Cardamom
Chile Scotch Bonet, Tocat
4
Bateți împreună făina, sarea, zahărul, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați untul, frecându-l în făină strângând în bucăți lungi și plate între vârful degetelor și degetul mare. Când amestecul pare măcinat, adăugați 1/2 cană de lapte de unt și amestecați împreună cu mâinile până când amestecul se aglomerează împreună în masă coezivă atunci când este presat. Dacă este necesar, încorporați până la 2 linguri mai mult zară. Aveți grijă să nu exagerați aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Resturi Proaspete
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
6
Formați bile de două linguri cu o lingură de porție sau o lingură mare și așezați deasupra fructelor. Lăsați 1/2 inch de spațiu între bilele de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
7
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când biscuiții s-au rumenit ușor și interioarele nu sunt lipicioase atunci când sunt înțepate cu un cuțit, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Lăsați cizmarul să se odihnească cel puțin o jumătate de oră pentru ca baza de fructe să se stabilească înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.