Coaste Scurte De Vită Curried

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste scurte de vită Curried. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 609 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână șalotă, sos de pește, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Coaste scurte și conopidă, Recenzie: Împotriva Tuturor Cerealelor / Coastelor Scurte Curry, și Coaste Scurte De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați coaste cu 3/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Adăugați jumătate de coaste în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Așezați coastele într-un aragaz lent electric. Repetați procedura cu coastele rămase.
Adăugați șalotă, usturoi și ghimbir la tigaie; saut 2 minute. Se amestecă 1/4 cană de apă și pastă de curry; gatiti 1 minut. Se amestecă laptele de cocos, zahărul și sosul de pește.
Adăugați amestecul de lapte de cocos la aragaz. Acoperiți și gătiți la 6 ore scăzute.
Scoateți coastele din aragaz; păstrați cald. Strecurați lichidul de gătit printr-o strecurătoare peste un castron; aruncați solidele.
Așezați o pungă de plastic cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă lichidul de gătit în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; tăiați cu atenție 1 colț inferior al sacului.
Scurgeți picăturile într-un castron mic, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Se amestecă restul de 3/4 linguriță de sare, restul de 1/8 linguriță de piper, coajă și suc. Tăiați carnea de coaste cu 2 furculițe; aruncați oasele.
Serviți sosul peste coaste și orez.
Notă de vin: aroma intensă a coastelor scurte de vită Curried va copleși majoritatea vinurilor. Ajungeți la un roșu cu fructe, cum ar fi Planeta la Segreta Rosso 2007 (15 USD). Acest amestec Sicilian are arome mari care se pot descurca cu sosul bogat de curry, în timp ce vinul adaugă propria sa notă complementară de condimente asiatice. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.