Coaste la grătar în stil rustic

Coastele la grătar în stil rustic ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care ați căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 848 de calorii , 38 g de proteine și 56 g de grăsime fiecare. Pentru 2,45 USD per porție , această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de ardei, oțet de cidru, semințe de țelină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 59% , care este solid. Rețete similare includ Coaste de țară dulci și picante , Crock-Pot: Coaste de țară în stil asiatic cu sos de usturoi de fasole neagră și Pui în conserve de bere, legume la țară cu usturoi prăjit .
Instrucțiuni
Puneți coaste într-o tigaie mică. Acoperiți și coaceți la 325° timp de 1-1/4 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°. Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute, amestecand din cand in cand.
Se toarnă 1 cană de sos peste coaste, se întoarce pentru a acoperi.
Se lasa sa stea 15 minute.
Scurgeți și aruncați marinata. Coastele la grătar, descoperite, la foc mediu, timp de 10-12 minute, ungându-le cu 1 cană de sos și întorcându-le din când în când.