Coaste de citrice picante la grătar cu glazură Bourbon
Coaste de citrice picante la grătar cu glazură de Bourbon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1166 calorii, 56G de proteine, și 57G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.07 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 525 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Un amestec de fulgi de piper, cimbru, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Coaste aromate prăjite la cuptor cu glazură de bourbon și portocale, Șuncă proaspătă prăjită cu glazură de Bourbon, citrice și arțar, și Coaste cu sos picant de grătar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați sucurile și apa și măsurați într-o cană de măsurare. Ar trebui să aveți exact 2 1/2 căni de lichid. Dacă aveți mai puțin, adăugați suficientă apă, astfel încât să aveți 2 1/2 căni de lichid, dacă aveți mai mult, aruncați excesul. Raportul corect dintre lichid și sare este important pentru ca saramura să funcționeze corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
2
Așezați lichidele într—un castron de dimensiuni medii, adăugați alte ingrediente de saramură-sare, cimbru și fulgi de ardei roșu. Se amestecă o jumătate de minut până când sarea s-a dizolvat complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Pregătiți coastele: dacă doriți, îndepărtați membrana subțire care acoperă partea concavă a fiecărui suport pentru coaste. Acest lucru va facilita pătrunderea saramurii și condimentelor, precum și mai ușor de tăiat și mâncat atunci când coastele sunt gata. Introduceți o margine de cuțit plictisitoare între membrană și coaste pentru a slăbi. Prindeți membrana slăbită și trageți-o pentru a o îndepărta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Tăiați rafturile în jumătate. Puneți într-o pungă de congelator cu fermoar din plastic.
5
Adăugați saramura în pungă. Strângeți excesul de aer din pungă și sigilați punga. Masați saramura în coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Puneți punga de saramură și coaste într-un castron (în cazul în care există scurgeri) și puneți-o în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se da la frigider in saramura 3-6 ore. Rețineți că saramura prea lungă poate supra-satura carnea cu saramură. Așa că rămâneți în intervalul de timp de 3-6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Încălziți bourbonul cu zahăr, ardei și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Bateți în unt până se topește. Se lasă deoparte sau se dă la frigider până la 2 săptămâni. Cald înainte de utilizare. De asemenea, vă puteți pregăti în timp ce carnea se gătește în pasul următor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă: pe un grătar cu gaz, încălziți grătarul la foc mediu 300-325 F cu arzătoarele din mijloc oprite (dacă este un grătar cu 3 sau 4 arzătoare) sau un arzător oprit (dacă este un grătar cu 2 arzătoare).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Pentru un grătar de ceainic cu cărbune, utilizați 3-4 kilograme de brichete împinse pe o parte a grătarului. Un set de tigaie de picurare de unică folosință din aluminiu lângă Brichete, dedesubt unde va fi carnea, vă va ajuta să vă mențineți grătarul mai ușor de curățat. (Am uitat de data asta, nu am observat nicio tigaie în fotografie, iar acum grătarul este o mizerie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați, Decojiți
1
Scoateți coastele din punga de saramură. Uscați coastele cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Ungeți grătarele cu ulei de măsline sau ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Așezați coastele pe partea laterală a grătarului departe de sursa de căldură, fie gaz, fie Brichete. Acoperiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Dacă utilizați un grătar pe gaz, coborâți arzătoarele astfel încât să mențineți o temperatură de aproximativ 300 de metri cubi F-325 de metri cubi F în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Dacă faceți grătar cu cărbune, acoperiți grătarul astfel încât orificiul de aerisire de pe blatul fierbătorului să fie direct peste coaste. În acest fel, fumul din cărbune își va îndrepta drumul peste coaste la ieșirea din grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Reglați orificiile de ventilație astfel încât fluxul de aer să fie mult redus. Reducerea dimensiunii orificiilor de aerisire este o modalitate de a ajuta la controlul temperaturii din grătar și de a o menține scăzută. Focul trăiește din oxigen, deci dacă reduceți oxigenul, reduceți cantitatea de ardere și căldură. Dacă închideți orificiile de ventilație prea mult, cărbunii vor stinge prea puțină căldură, așa că trucul este să mențineți un echilibru - suficient flux de aer pentru a menține cărbunii în viață, dar nu prea mult sau grătarul va fi prea fierbinte și coastele dvs. vor fi prea fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Încercați să mențineți o temperatură de aproximativ 300 km F-325 km F în grătar. Dacă utilizați un grătar cu cărbune care nu are un termometru încorporat, puteți pune un termometru pentru carne prin orificiul de aerisire al grătarului pentru a citi temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
8
Răsturnați coastele, verificați dacă sunt coapte: după 20-25 de minute de gătit, folosiți clești pentru a răsturna rafturile pentru coaste. Dacă faceți grătar cu cărbune, deplasați și capetele coastelor, astfel încât capătul care era orientat spre cărbuni să fie acum orientat spre marginea grătarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Verificați coacerea folosind un termometru pentru carne după încă 15-20 de minute. Acestea sunt gata și gata pentru a scoate la 155 de f, dar doriți să ajungeți la ele 10 minute sau cam asa ceva înainte de a se face pentru a aplica glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
10
Aplicați glazura de bourbon: la aproximativ 145 de grade F începeți să aplicați glazura picantă de bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Dressing Japonez De Susan Preparat
11
Periați coastele cu siropul de glazură, întorcând și ungând coastele până când siropul a fost epuizat. Când un termometru de citire instant, introdus în cea mai groasă parte a coastelor citește 155 F, coastele sunt gata să scoată grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
12
Rețineți că, în funcție de cantitatea de căldură din grătar și de dimensiunea coastelor, coastele se pot face în doar 45 de minute sau până la 1 1/2 ore. Dacă temperatura grătarului rămâne mai mult la aproximativ 350 cm. f, atunci coastele se vor face mai repede. Este greu să mențineți un grătar cu cărbune mai mic de 350 de metri pătrați, deși în mod ideal pentru aceste coaste doriți ca temperatura să fie mai mică, mai aproape de 300 de metri pătrați.de asemenea, rețineți din nou că spatele copiilor este mai mic decât stilul St. Louis și va găti mai repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
13
coaste la un platou mare de servire și se taie în secțiuni 1 sau 2 coaste.