Coacerea Pâinii: Pâine Cu Unt De Mere
Coacerea pâinii: pâinea cu unt de mere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt de mere, drojdie instant, miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 55 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Cu Vârtej De Roșii-Pesto, Pâine Cu Vârtej De Scorțișoară Cu Unt De Mere, și Coacerea Pâinii: Rulouri Dulci Cu Mere De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer de stand, combinați apa, mierea și drojdia și lăsați-o deoparte până se spumează, aproximativ 10 minute.
Adăugați făina de pâine și frământați cu cârligul de aluat până când este netedă și elastică. Va părea puțin dens, dar untul va adăuga umiditate, așa că nu fiți tentați să adăugați mai multă apă.
Adăugați sarea și untul și continuați să frământați până când untul și sarea sunt complet încorporate.
Scoateți aluatul din vas, formați-l într-o bilă, stropiți cu ulei de măsline și readuceți-l în vas. Întoarceți-l pentru a acoperi complet cu ulei de măsline și acoperiți vasul cu folie de plastic. Lăsați deoparte să se odihnească până la dublarea dimensiunii, aproximativ o oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F. Pulverizați o tigaie de 8 inci cu spray de copt și presărați niște făină de porumb pe fund. Când aluatul a crescut, făinați suprafața de lucru și scoateți aluatul. Fără a - l zdrobi prea mult, întindeți-vă într-un dreptunghi de 8 pe 16 inci.
Întindeți untul de mere pe aluat lăsând o margine neacoperită de 1 inch pe un capăt scurt.
Rulați aluatul, în stilul ruloului de jeleu spre acel capăt neacoperit. Sigilați cusătura și părțile laterale și așezați cusătura aluatului în jos, în tigaie.
Acoperiți tigaia cu folie de plastic și lăsați-o deoparte până la dublarea dimensiunii, aproximativ 30 de minute. Când aluatul s-a dublat, tăiați partea superioară a aluatului și coaceți la 325 de grade până se rumenesc frumos și pâinea sună goală când este bătută pe fund, aproximativ 35 de minute.
Scoateți pâinea din tigaie și lăsați-o să se răcească complet pe un raft înainte de a o felia.