Coș De Artă Pentru Aluat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați coșul de Artă al aluatului. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 309 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de albus de ou, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Coș De Bezea, Ham' N ' Florets într-un coș, și Eggy În Coș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, combinați făina și sarea.
Se amestecă în apă, amestecând constant, până când aluatul se strânge. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și ferm, aproximativ 7 până la 10 minute.
Răsturnați un vas de amestecare de dimensiuni medii și acoperiți bine cu folie de aluminiu. Întoarceți marginea foliei pentru a face un raft în jurul marginii exterioare a bolului.
Rotiți o bucată de aluat până la grosimea de 1/2 inch și tăiați un cerc de 3 inch.
Așezați acest cerc deasupra bolului inversat pentru a forma baza coșului.
Rulați aluatul în frânghii lungi. Împletiți frânghiile împreună și înfășurați-le în jurul bolului de amestecare începând de la cerc. Udați ușor aluatul acolo unde doriți să se lipească. Pentru a face o tranziție lină de la o împletitură la alta, tăiați capetele pătrat și apăsați împreună cu puțină apă. Lipiți fiecare rând nou de cel dinaintea acestuia. Continuați până când vasul este complet înfășurat în aluat. Când ajungeți în vârful bolului, terminați-l înfășurând o singură frânghie de aluat în jurul jantei.
Ungeți coșul cu albus de ou.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când coșul este ferm.
Scoateți din cuptor, alunecați coșul de pe vas și coaceți până când este tare și auriu, acest lucru durează aproximativ 30 până la 40 de minute, în funcție de grosimea coșului.