Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale

Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale
Clatite de afine-portocale cu sos de afine-portocale este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 108 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, afine, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătite de portocale Zesty fără Gluten cu sos sălbatic de afine-portocale, Afine Napoleon cu sos de portocale-afine, și Clatite De Afine-Portocale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În 1 cratiță de 1/2 litru, amestecați zahărul și amidonul de porumb. Se amestecă sucul de portocale și 1/4 linguriță de coajă de portocală până se omogenizează. Se amestecă 2 căni de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând constant. Se fierbe aproximativ 2 minute, amestecând ocazional, până se îngroașă. Păstrați cald.
3
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu sau la 191°. (pentru a testa grătarul, presărați cu câteva picături de apă. Dacă bulele sar în jur, căldura este potrivită.) Ungeți grătarul cu ulei vegetal, dacă este necesar. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele pentru clătite, cu excepția afinelor, cu lingura până se omogenizează. Îndoiți în 1 cană de afine. Pentru fiecare clătită, turnați puțin mai puțin de 1/4 cană de aluat pe plita fierbinte. Gatiti pana cand marginile sunt uscate. Întoarceți; gătiți alte părți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se servește cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții7
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista