Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Clătite Tradiționale Crocante De Cartofi

Instrucțiuni

1
Așezați împreună într-o strecurătoare cu plasă fină sau un prosop de ceai și stoarceți toată apa peste un castron. Amidonul din cartofi se va așeza la fund; Rezervați-vă după ce ați turnat cu grijă apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
RăzătoareRăzătoare
2
Se amestecă cartoful și ceapa cu amidonul din cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați scallions, ou și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Încălziți o tavă sau o tigaie antiaderentă și acoperiți cu o peliculă subțire de ulei vegetal. Luați aproximativ 2 linguri de amestec de cartofi în palma mâinii și aplatizați cât de bine puteți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Așezați amestecul de cartofi pe grătar, aplatizați cu o spatulă mare și prăjiți câteva minute până devin aurii. Întoarceți clătita și rumeniți cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți prosoapele de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Serviți imediat. De asemenea, puteți îngheța clătitele de cartofi și le puteți prăji într-un cuptor de 350 de grade mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Variație: dacă doriți o clătită mai tradițională și mai groasă, puteți adăuga un ou suplimentar plus 1/3 cană de masă matzah în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Retipărit cu permisiunea Jewish Cooking in America, de Joan Nathan. 1998 Knopf
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Reprinted with permission from Jewish Cooking in America, by Joan Nathan. © 1998 Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Revista