Cizmar De Cireșe
Reteta de cires-Berry Cobbler este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un spectaculos fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă face 9 porții cu 271 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, zahăr, cireșe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cizmar De Cireșe, Se amestecă și se potrivesc Mama: Cherry Berry Cobbler, și Cizmar Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 375 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. Într-o cratiță de 3 litri, amestecați cireșe, fructe de pădure amestecate, 1/2 cană de zahăr, amidon de porumb și apă. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand frecvent, pana cand amestecul fierbe si se ingroasa.
Se toarnă în vasul de copt.
Într-un castron mediu, bateți albușul cu sârmă până se spumează. Într-un alt castron mediu, amestecați restul de 1/4 cană de zahăr și scorțișoara.
Separați aluatul în 10 biscuiți.
Tăiați fiecare în sferturi. Înmuiați bucățile de aluat în albuș de ou, apoi aruncați amestecul de zahăr pentru a acoperi. Aranjați amestecul de fructe fierbinți.
Presărați migdale deasupra.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când biscuiții sunt maro auriu și nu mai sunt aluați în centru.
Lăsați să stea 20 de minute înainte de servire.
Serviți cizmarul cald cu frișcă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.