Cizmar cu șuncă și legume
Reteta de șuncă și legume Cobbler ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 50 minute. Această rețetă face 6 porții cu 566 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cizmar De Legume, Cizmar De Legume De Iarnă, și Cizmar De Legume De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Treceți treptat în făină și gătiți, amestecând constant, 1 minut.
Adăugați lapte și următoarele 2 ingrediente; gatiti, amestecand continuu, 6 pana la 8 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă șunca și următoarele 2 ingrediente; gătiți 4 până la 5 minute sau până când amestecul este bine încălzit. Puneți lingura într - un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Desfaceți fiecare bucată pe o suprafață ușor făinată.
Tăiați bucăți în benzi late de 1 1/4 inch. Aranjați benzi într-un design de zăbrele peste amestecul de șuncă.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și umplutura este cu bule.