Ciuperci Portobello Umplute La Grătar

Ciuperci Portobello Umplute La Grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ciupercile Portobello umplute la grătar. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 36 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de pătrunjel, roșii prune, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, Ciuperci Portobello Umplute La Grătar, și Ciuperci Portobello umplute la grătar pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Combinați Roșia, brânza, 1/2 linguriță ulei, rozmarin, piper și usturoi într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
TomateTomate
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Îndepărtați branhiile maro de pe partea inferioară a capacelor de ciuperci folosind o lingură și aruncați branhiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
4
Îndepărtați tulpinile; aruncați.
5
Combinați 1/2 linguriță de ulei, suc și sos de soia într-un castron mic; periați pe ambele părți ale capacelor de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
CiuperciCiuperci
SucSuc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați capacele de ciuperci, părțile tulpinii în jos, pe grătarul acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Puneți 1/4 cană de amestec de roșii în fiecare capac de ciuperci. Acoperiți și grătiți 3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
9
Note: deoarece usturoiul nu este cu adevărat gătit, ciupercile au o aromă puternică de usturoi. Grătiți mai întâi părțile tulpinii ciupercilor în jos, astfel încât, atunci când sunt întoarse, să fie în poziția corectă pentru a fi umplute. Dacă doriți să planificați din timp, îndepărtați branhiile și tulpinile din ciuperci și combinați umplutura, apoi acoperiți și răciți până când sunt gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista