Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză

Ciuperci Portobello umplute cu supă de ceapă franceză
Ciupercile Portobello umplute cu supă de ceapă franceză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 283 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână frunze de cimbru, brânză gruyincrucrore, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, Supă De Ceapă Franceză Ciuperci Umplute, și Supă de ceapă franceză gratinată chiftele umplute pentru # SundaySupper cu @ GalloFamily.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în treimea superioară.Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați ceapa și cimbru, condimentați generos cu sare și piper și gătiți, amestecând rar și reglând focul după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 35 de minute. Între timp, prăjiți ciupercile și prăjiți pâinea.Puneți o grătar peste o foaie de copt. Curățați ciupercile și îndepărtați tulpinile (nu este nevoie să răzuiți branhiile).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
3
Ungeți ambele părți ale ciupercilor cu tot uleiul și condimentați generos cu sare și piper. Aranjați capacul portobellos cu fața în jos pe raft.Prăjiți ciupercile timp de 8 minute. Întoarceți și prăjiți până când cedează doar când sunt străpunși cu un cuțit, dar își păstrează încă forma, cu aproximativ 8 minute mai mult. Puneți foaia de copt deoparte pentru a lăsa excesul de lichid să se scurgă din ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Așezați lingura rămasă de unt într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde și încălziți până se topește (alternativ, topiți-l într-o cratiță mică la foc mic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați pâinea în cuburi de 1/2 inch, adăugați-le în castron, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați cuburile pe o a doua foaie de copt și întindeți—le într-un strat uniform (rezervați vasul-nu este nevoie să îl spălați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Coaceți până se prăjește și se rumenesc, amestecând la jumătate, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Transferați pâinea prăjită în vasul rezervat și puneți—o deoparte (rezervați foaia de copt-nu este nevoie să o spălați). Întoarceți cuptorul la fiert.Când ceapa este gata, adăugați sherry și gătiți, amestecând ocazional, până se evaporă complet, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Se ia de pe foc, se gustă și se condimentează cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
10
Așezați ciupercile cu capul în jos pe foaia de copt rezervată. Împărțiți ceapa peste ciuperci. Împărțiți pâinea prăjită peste ceapă și folosiți-vă mâinile pentru a apăsa ușor pâinea într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Presărați ciupercile uniform cu brânza.Se fierbe până se încălzește și brânza se topește și începe să se rumenească în pete, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
12
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista