Batoane de ciocolată germană cu crustă de covrig este un aperitiv pentru 48 de porții. O porție conține 191 de calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsimi . Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită sirop de porumb, chipsuri de caramel, nucă de cocos și nuci pecan. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare până la gătire, durează aproximativ 45 de minute . Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de covrig cu ciocolată caramelizată , Băutură de ciocolată germană cu ciocolată sănătoasă Xocai și Glazură pentru tort de ciocolată germană .
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, covrigeii, oul și untul. Presați compoziția într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De Merișoare
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Resturi Proaspete
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Coaceți la 175°C timp de 12-15 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite. Lăsați să se răcească pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Într-un bol mare, bateți zahărul, ouăle și siropul de porumb până se omogenizează. Încorporați nuca de cocos, chipsurile și nucile pecan; turnați peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi în Formă De Inimă
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sos De Curcan, încălzit
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Suc De Lămâie, Opțional
Cum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți timp de 25-35 de minute sau până când marginile sunt rumenite și centrul este aproape întărit. Dați la răcit pe un grătar.