Cinci caserole de fasole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă 95 de cenți pe porție. O porție conține 313 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sare, fasole lima și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de cidru ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Oțet ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Trei Caserole De Fasole, și Caserola De Fasole Cu Miez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Se sotează ceapa în grăsime de slănină; adăugați zahărul brun, muștarul, praful de usturoi, sarea și oțetul. Gatiti acoperit la foc mic 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Zahăr Brun
Picături De Slănină
Muștar
Oțet
Ceapă
Sare
5
Într-un vas de copt de patru litri, combinați slănina, amestecul de ceapă, fasolea de unt, fasolea lima, fasolea, fasolea garbanzo și fasolea coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Fasole De Unt
Fasole
Fasole La Cuptor
Fasole Lima
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se amestecă bine și se coace acoperit timp de 1 1/2 ore. Descoperiți și coaceți cu 30 până la 45 de minute mai mult.