Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați cina italiană de orez și legume. Această rețetă servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 220 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, dovlecei de vară, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ O Tigaie Cârnați, Linte, & Veggie Cina, Italiană Cina Sandwich, și Cina Italiană Cu Tigaie.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau cuptor olandez la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați morcovi, ceapă și țelină; gatiti si amestecati 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Adăugați dovlecei; gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
4
Se amestecă toate ingredientele rămase. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede și lichidul este absorbit, amestecând ocazional.