Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cina în seara asta: Meatball Sub. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 54g de grăsime, și un total de 982 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sos de roșii, provolone și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Cina În Seara Asta? Cochet Perisoare Submarine, Cina In Seara Asta: Pad Vezi Ew, și Cina În Seara Asta: Pui Bon Bon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați usturoiul, pătrunjelul, parmezanul și ceapa într-un robot de bucătărie. Procesați până la ras. Aruncați într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați carnea de vită măcinată, carnea de porc măcinată, pesmetul și oul. Condimentează cu câteva vârfuri de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Carne De Porc Măcinată
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se amestecă ingredientele împreună cu mâinile până se distribuie uniform.
4
Se toarnă sosul într-o oală mare. Întoarceți focul la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți o lingură îngrămădită din amestecul de chiftele și formați-o într-o bilă mică. Repetați cu restul de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare setată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați doar suficiente chiftele pentru a se potrivi într-un singur strat. Gatiti chiftelele pana se rumenesc pe toate partile, aproximativ 10 minute in total. Mi-a luat două runde să le gătesc pe toate. Când toate sunt gata, adăugați chiftelele în sosul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
8
Gatiti chiftelele in sos aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Preîncălziți broilerul. Umpleți patru până la cinci chiftele într-o rolă și oale pe puțin sos suplimentar. Se acoperă cu câteva felii de brânză. Lipiți sub broiler și gătiți până când brânza se topește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)