Cina în seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de ierburi
Cina in seara asta: Paste cu chiftele verzi și sos de plante medicinale ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 880 calorii, 38g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, parmezan pentru a garnisi, mușchi măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: Paste cu chiftele de curcan și mozzarella Bocconcini, Cina in seara asta: pui la gratar cu sos de ierburi, și Cina în seara asta: Paste cu Pesto, cartofi și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați ierburile într-un castron pentru a amesteca bine. Înmuiați pâinea cu laptele timp de 5 minute, apoi îndepărtați și stoarceți ușor laptele. Rupeți pâinea într-un castron, apoi combinați cu carnea măcinată, 1 cană de ierburi și un vârf de sare și piper. Lucrați amestecul cu mâinile până se combină bine, adăugând puțin lapte, dacă este necesar, pentru a ajuta la legarea ingredientelor într-o consistență ușor lipicioasă. Se modelează în chiftele de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert și gătiți pastele până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți, rezervând 1 cană de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare (12 inci) la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați chiftelele (în loturi pentru a evita aglomerarea) și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Scoateți pe o farfurie și rezervați picăturile de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Într-un mic robot de bucătărie, combinați ierburile rămase, uleiul de măsline rămas, usturoiul, un vârf de sare și piper și 1/4 cană de apă. Procesați până la piure și condimentați după gust, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
8
Puneți pastele scurse în tigaia în care au fost gătite chiftelele, împreună cu un strop de apă de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați sosul de ierburi și aruncați bine la foc mic, adăugând mai multă apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a crea un sos neted care se agață de tăiței. Condimentează după gust. Împărțiți între boluri, acoperiți cu chiftelele și parmezanul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat