Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian

Cina în seara asta: năut prăjit și cârnați de miel cu smog elvețian
Cina in seara asta: năut prăjită și cârnați de miel cu Chard elvețian ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 375 calorii, 15g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, oțet de vin, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Cina În Seara Asta: Frittata Elvețiană, Cina în seara asta: calmar cu smog elvețian, și Cina În Seara Asta: Tocană Rapidă De Fasole Albă Cu Bietă Elvețiană Și Toma.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Între timp, combinați năutul, jumătate din uleiul de măsline, chimenul, boiaua, jumătate din usturoi și un vârf de sare și piper. Aruncați bine, apoi aruncați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se întinde într-un singur strat, apoi se cuibărește cârnații printre năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Puneți foaia de copt în cuptor și gătiți timp de aproximativ 30 de minute, aruncând la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
În timp ce se coace, toacă frunzele de brustă Elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
5
Turnați uleiul de măsline rămas într-o tigaie mare setată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați restul de usturoi și lăsați-l să gătească câteva secunde, amestecând des pentru a nu arde. Apoi adăugați bietul. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă des. După aproximativ un minut, adăugați jumătate de oțet. Când este fraged, aproximativ 5 minute sau cam asa ceva, gustați bietul pentru a vedea dacă are nevoie de mai mult oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chard ElvețianChard Elvețian
7
Combinați bietul cu năutul prăjit într-un castron mare. Aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Serviți cârnații peste amestecul de năut și bietă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista